ANIMO OPTIFRESH BEAN KAFFEAUTOMAT

  • OptiFresh brygger frisk filterkaffe til enhver tid (friskbrygget metode)
  • Vælge mellem mange kaffevarianter, herunder cappuccino, latte og latte macchiato
  • Leveres med easy-to-swipe display eller ready-to-go tastatur
  • Permanent filter i rustfrit stål
  • Fås også med en kaffekværn (OptiFresh Bean)
  • Energieffektiv (A+ energimærkning)
  • Attraktivt design

LÆKKER OG FRISK FILTERKAFFE

Duften af frisk filterkaffe. Velkendt og altid lækker. Kaffe fås i mange varianter, og uanset hvilken variant du vælger, giver kaffen dig energi. Helt sort, skummende cappuccino eller latte macchiato. OptiFresh fra Animo har det hele. Den er moderne men brygger autentisk og lækker kaffe. Og selvfølgelig varmt vand til te og instant-drikke såsom varm chokolade. OptiFresh fra Animo: en maskine med smag.

Foretrækker du smagen af friskmalet kaffe? Det er ikke noget problem. OptiFresh fås også med en kværn: OptiFresh Bean. Den maler bønnerne og brygger hurtigt lækker kaffe. Valget er dit.

LET AT BETJENE

Det er ikke let at brygge den lækreste og mest friske filterkaffe. For at opnå dette skal man bruge avanceret teknologi og holdbare materialer. Den rigtige løsning: OptiFresh, en moderne maskine, der brygger lækker filterkaffe.

OptiFresh fra Amino er let at betjene med easy-to-swipe touchskærm eller ready-to-go tastatur. Maskinen kan stort set placeres overalt, og den er let at betjene. Bryg frisk filterkaffe, cappuccino eller te på få sekunder med én enkelt berøring. Så enkelt er det.

ATTRAKTIVT DESIGN

OptiFresh brygger ikke kun lækker, frisk filterkaffe, den er også holdbar. Materialerne og konstruktionen garanterer uproblematisk brug i mange år. Og OptiFresh er energieffektiv, hvilket er godt for dig og miljøet.

OptiFresh er designet til hurtigt at brygge den lækreste og mest friske filterkaffe. Men udseendet betyder også noget. Derfor er designet ikke kun indbydende men også funktionelt og elegant. Med sit tidløse og indbydende design passer OptiFresh fra Animo placeres ind i alle omgivelser; Kontor, Hotel, Restaurant, Kiosk, Sportsklub, Skole, og mange andre steder!

MODEL MULIGHEDER

Animo OptiFresh findes i 2 hovedmodeller, en med touchscreen og en med klassisk tryk knapper. Derudover findes OptiFresh i både en lys og en mørk udgave.

BRUG FOR EN KAFFEAUTOMAT?

INDTAST DIT NAVN, FIRMA OG TELEFON NUMMER OG TRYK SEND, SÅ RINGER VI DIG OP.